De mooiste plekken van de wereld!

“Modis, de reis door techniek! Modis werkt in het hart van de technologieën van vandaag. Al meer dan 40 jaar werven we experts uit de wereld van Information Technology, Engineering en Life Sciences voor onze wereldwijde community. Modis verbindt de slimste mensen met de beste bedrijven.

Onze collega Roger van Dalen is momenteel alweer even terug van zijn waanzinnige reis en heeft nog een aantal foto’s gedeeld. Op zijn verzoek hebben wij met onze 3D printer een 3D logo van Modis geprint welke hij meeneemt en vast legt op de allermooiste plekken op de wereld. Met mooie foto’s en verhalen houdt hij zijn collega’s regelmatig op de hoogte van zijn avonturen en bezienswaardigheden.

Roger: “Ik ben 8 jaar geleden mijn carrière in de techniek begonnen bij dit bedrijf en werk er nog steeds elke dag met plezier. Ik heb veel mogelijkheden gekregen voor ontwikkeling in de vorm van trainingen, opleidingen en leuke uitdagende projecten, die mij mede de persoon hebben gemaakt, die ik vandaag de dag ben. Ik heb via Modis Engineering de mogelijkheid gekregen enkele maanden vrij te kunnen nemen en een droomreis in vervulling te laten gaan waar ik enorm van geniet.”

Ook op zoek naar een uitdagende en ondernemende baan?
Ga ook het avontuur aan… -> Werken bij Modis

#ConnectSmarter #engineermycareer #ModisNL #Wearemodis

Kijk onder aan de pagina of klik hier voor een selectie grote foto’s

Deel dit bericht op social media

Impressie van een reis door techniek

Modis Engineering Rotterdam

Jan Leenvaartlaan 62
3065 DC Rotterdam
010 - 286 13 80
engineeringwest@modis.com

 

Modis Engineering Zaltbommel

Hogeweg 123
5301 LL Zaltbommel
0418 - 78 40 37
engineeringzuid@modis.com

Modis Engineering Enter

Veldegge 16
7468 DJ Enter
0547 - 386 363
engineeringoost@modis.com

 

Modis Engineering Nijmegen

Transistorweg 7
6534 AT Nijmegen
0418 - 784 00 00
engineeringzuid@modis.com

 

Chat met ons
Chat met ons
Questions, doubts, issues? We're here to help you!
Verbinden...
None of our operators are available at the moment. Please, try again later.
Our operators are busy. Please try again later
:
:
:
Wat is uw vraag. Vertel het ons.
:
:
De chat is beeindigd.
Was dit gesprek nuttig? Beoordeel deze chat sessie
Goed Slecht