Opening nieuw kantoor in Nijmegen!

Alles wat je aandacht geeft, groeit!

En we groeien!

Wij zijn heel blij vandaag te kunnen aankondigen, dat we per 1 januari ons vierde kantoor gaan openen in Nijmegen. Blij om heel wat redenen. Dichterbij huidige en nieuwe collega’s, dichterbij klanten die graag zaken doen met een professionele partner “om de hoek” en kansen voor collega’s om met Modis persoonlijk en professioneel te kunnen mee- en doorstromen.

We gaan kantoor houden in het A gebouw op de Novio Tech Campus, in de schaduw van het meest markante kantoorgebouw Fifty Two degrees. Op de Novio Tech Campus, zijn meer dan 60 bedrijven gehuisvest, actief in Services, Life Science en High Tech. Onze nieuwe Modis Engineering vestiging is daar nu één van.

Wouter Brandt gaat samen met een aantal van onze engineers over naar Nijmegen. Onder het toeziend oog van Robert van Leeuwen die de BUM rol voor zijn rekening zal nemen met de nodige ondersteuning van het team in Zaltbommel. 

Zien we u binnenkort? 

Chat met ons
Chat met ons
Questions, doubts, issues? We're here to help you!
Verbinden...
None of our operators are available at the moment. Please, try again later.
Our operators are busy. Please try again later
:
:
:
Wat is uw vraag. Vertel het ons.
:
:
De chat is beeindigd.
Was dit gesprek nuttig? Beoordeel deze chat sessie
Goed Slecht