Verslag High Tech Triathlon in Eindhoven

Johnny van de Wetering, Ambassadeur Win4Youth doet verslag van zijn deelname aan de High Tech kwart Triatlon in Eindhoven.

Triatleedvermaak…..

Eindelijk na 4 maanden training eens kijken hoe ik ervoor sta. Ik heb me ingeschreven voor de High Tech ¼ triathlon in Eindhoven, lekker dicht bij huis. Ik was met mensen die ik kende dus dat was fijn om alles geregeld te krijgen startnummer waar alles te plakken qua nummers enz. Na de inrichting van de transitie zone (de plek waar je wisselt tussen de verschillende sporten) had ik tijd om te kijken naar de verschillende starten, ik had me aangemeld voor de tweede start voor de ¼ afstand. Toen was het eindelijk tijd voor mijn start ik was niet zo zenuwachtig als ik had verwacht, Ik had in de week ervoor nog een buitentraining gedaan dus wist ik wat ik van de watertemperatuur kon verwachten. Na het startschot ging het meteen lekker, kon mijn ritme vinden in de borstcrawl en was sneller uit het water als verwacht. De wissel ging ook goed daar waar ik normaal loop te vechten om mijn wetsuit uit te krijgen ging het nu heel gemakkelijk. Op de fiets even zoeken naar tempo wat ik 40 km vol zou kunnen houden en ging aan de slag. In de eerste ronde was ik even niet goed op aan het letten wat meteen resulteerde in een koprol met de fiets. Ik week teveel uit waardoor ik een stoeprand raakte en in de berm belandde. Nadat ik mezelf even checkte of er niets kapot was en daarna mijn fiets kon ik weer door, alles weer rechtgezet en trappen maar weer. Voor de triatlon had ik tips gevraagd aan mijn coach over hoe alles te verdelen qua krachten en daar heb ik veel aan gehad. Toen ik bij de tweede transitie mijn loopschoenen aantrok voelde ik dat er nog genoeg inzat om nog even goed door te lopen. De 10 km vlogen voorbij en toen ik over de finish kwam was ik superblij IK BEN GEWOON EEN TRIATHLEET!!! Ik ben dan nu ook zeker dat ik de triatlon in Lanzarote met een goed gevoel kan starten en zeker ga finishen.

#Win4Youth #Modis #Connectsmarter

Chat met ons
Chat met ons
Questions, doubts, issues? We're here to help you!
Verbinden...
None of our operators are available at the moment. Please, try again later.
Our operators are busy. Please try again later
:
:
:
Wat is uw vraag. Vertel het ons.
:
:
De chat is beeindigd.
Was dit gesprek nuttig? Beoordeel deze chat sessie
Goed Slecht