Wie is onze Modis Engineer, Harm?

Wie is onze Modis Engineer, Harm?

Mijn naam is Harm, ik ben 25 jaar oud en ik woon in Uden. Ik vind het leuk om samen met vrienden te borrelen en leuke dingen te doen.

Ik werk voor een klant die wereldwijd industriële deegverwerking machines maakt.”

Ik werk sinds 2016 bij Modis en mijn huidige functie is tekenaar/constructeur in de Werktuigbouwkunde Machinebouw. Sinds april 2018 werk ik voor een klant die wereldwijd industriële deegverwerking machines maakt. Hier op kantoor werken wij alle klant specifieke specials uit. Dit doen wij in teamverband, waarbij ik mijn werk zelf communiceer met de klant. Voor de alledaagse zaken, problemen en vragen hebben wij contact via telefoon en de mail. Van de klant ontvangen wij de engineeringeisen en vanuit daar maken wij er met behulp van SolidWorks een definitief 3D-ontwerp van. Dit kan de klant dan fabriceren. Op dit moment werken wij met vijf mensen voor deze klant: vier Engineers en één Projectleider.

“Modis biedt diversiteit aan werk en leuke collega’s.”

In het 4e jaar van mijn opleiding, Werktuigbouwkunde op de Avans Hogeschool in ’s-Hertogenbosch, heb ik stage gelopen bij Modis Engineering.

Onze afstudeeropdracht was het automatiseren van een productielijn. Wij hebben daarin onder meer een volautomatische oprolmachine uitgewerkt tot een design waarbij de grootste bottleneck was dat het materiaal ging uitzetten tijdens het ontluchten/drogen. Tijdens mijn afstuderen zag ik al dat Modis afwisselend werk had. Dit komt door de diversiteit in klanten en daardoor ook de diversiteit in het werk. Ook biedt Modis een goede (informele) sfeer en een leuk team van collega’s. Dit maakte het voor mij gemakkelijk om voor Modis te kiezen.

”Je kunt je blijven ontwikkelen als engineer.”

De verscheidenheid in klanten en opdrachten maakt het werk leuk en gevarieerd. Hierdoor hebben wij veel kennis in ons team (van starter tot senior) en kun je je blijven ontwikkelen als engineer. Door regelmatig een vakinhoudelijke cursus/training te volgen kan ik mij door ontwikkelen naar een volgend niveau!

Chat met ons
Chat met ons
Questions, doubts, issues? We're here to help you!
Verbinden...
None of our operators are available at the moment. Please, try again later.
Our operators are busy. Please try again later
:
:
:
Wat is uw vraag. Vertel het ons.
:
:
De chat is beeindigd.
Was dit gesprek nuttig? Beoordeel deze chat sessie
Goed Slecht