Win4Youth ambassadeur Modis in Gent voor kickoff triathlon Lanzarote

Bootcamp Gent 2018

Oehhh Spannend!!!! Ik was al heel de week zenuwachtig over wat te verwachten in Gent.

Dus donderdag 17 mei lekker vroeg die kant op. Toen ik aankwam stonden de Win4Youth vlaggen al te wapperen buiten en werd ik enthousiast onthaald. Na het in ontvangst nemen van mijn badge en mijn spullen In de kamer zetten was het tijd om de andere Ambassadeurs en de Coaches te ontmoeten. Contact was zo gemaakt aangezien we allemaal met hetzelfde doel hier zijn.

Toen was het tijd voor de introductie waar iedereen te horen kreeg wat ons te wachten staat de komende 5 maanden. Eén  ding is zeker het wordt een pittig programma! Daarna kregen we onze Win4Youth triathlon benodigdheden rugzak, trisuit, fietshelm enz. genoeg om goed vooruit te kunnen in ieder geval.

Win4Youth Boot camp 2018 Ghent

Thanks to all of you, ambassadors, who made this 4 days unforgettable. We are proud to have colleagues like you who can join forces together for a good cause overcoming their limits and making everything possible. Congratulations and see you at the triathlon in October in Lanzarote!

Geplaatst door Win4Youth – The Adecco Group op Maandag 21 mei 2018

Na de Lunch vertrokken we richting de Eddy Meckx Velodrome waar we onze eerste activiteit hadden. We komen binnen in een imposante wielerbaan en iedereen stond te popelen om op de fiets te stappen……..maar eerst ZUMBA met zo’n sessie kom je er meteen achter dat je toch net wat minder ritme hebt dan de Zuid Amerikaanse Ambassadeurs :-s

Iedereen werd daarna in groepen verdeeld waarin constant gerouleerd werd 1 groep op de baan en de rest in workshops over fietsonderhoud, voeding, instellen sporthorloge en plaatjes onder schoenen monteren. Hierna terug naar het hotel voor diner en toch al redelijk uitgeput naar bed.

Vroeg opstaan het hoort erbij en uiteindelijk zorgen de korte nachten ervoor dat alles nog net een tikkie zwaarder is. Run-Bike-Swim workshops staan voor ons op het programma in de ochtend. Ik begon met mijn groep met zwemmen onze techniek werd gefilmd om geanalyseerd te worden door de coaches. Terwijl we ook oefeningen kregen om onze techniek te verbeteren. Hardlopend naar de volgende workshop, fietsen waar we uitleg kregen over het schakelen en bochten nemen voor velen was het de eerste keer op een racefiets deze workshop werd afgesloten met een balans/techniek spelletje waar een vak steeds kleiner werd gemaakt en iedereen op zijn fiets moest proberen te blijven zonder voet op de grond te zetten. Na een klein ritje was het tijd voor het hardlopen dit was in een indoor atletiekbaan waar we rek oefeningen kregen en ook loopdrills erg leuk en leerzaam allemaal.

Eenmaal klaar vertrokken we naar een conferentie ruimte waar het tijd was voor verschillende seminairs over Triathlon algemeen/transitie/materiaal enz. met een surprise Zumba lesje( als de triathlon niet lukt zie ik een toekomst als professioneel danser dichterbij komen).

Pfff wakker worden word al zwaarder en ik merk dat ik al redelijk wat spierpijn heb, tijdens ontbijt hoor ik van anderen dat ik niet alleen ben. We vertrekken vroeg weer naar de conferentie ruimte voor meer seminairs. Uitleg over wat te verwachten tijdens de triathlon in Lazarote /mental training en voeding tijdens inspanning. Hiertussen ook gewoon weer ZUMBA! Hierna een sport medische test hdie verzorgd werd door Energylab. Eerst een Bodyscan daarna een doktersgesprek/onderzoek en een fietstest om onze Vo2max te testen zodat onze coaches weten hoe fit iedereen is en aan de hand daarvan een op maat geschreven programma kunnen maken.

Hierna tijd voor de eerste test of we allemaal opgelet hadden bij de seminairs. Een Mini triathlon! We vertrokken naar een recreatieplas waar we alles klaar konden maken in ons transitievak (wisselplek tussen de verschillende sporten) en daarna een eerste kennismaken met 3 sporten achter elkaar. 250m openwater zwemmen in wetsuit, 25km fietsen en daarna 6km rennen. Sodeknetter met zijn allen tegelijk starten in het water is nogal een dingetje nu snap ik waarom ze zo’n start de wasmachine noemen.

Daarna was het tijd voor een BBQ waarna iedereen lekker moe terug naar het hotel werd gebracht waar we beneden in de bar nog lekker even hebben nagekletst.

Zondag dit is de dag van de 10k stadsloop in Gent waar we met alle ambassadeurs en coaches aan mee doen, maar eerst een zwemworkshop. Oefeningen en techniektips om je slag in het water beter te krijgen en ik merk dat het echt flink wat verschil maakt. Terug naar het hotel voor de afsluitspeech van het weekend en info over Lanzarote. Ook hebben we de uitkomsten van de test terug gehad en uitleg over wat de waarden allemaal betekenen. Daarna lunchen, omkleden en op naar de start van de Stadsloop. Het was een hete 30 graden en weinig schaduw. Superleuke ronde door de kleine straatjes van Gent. Eenmaal gefinished was het tijd om iedereen binnen te juichen en voor de laatste meters aan te moedigen. Nadat iedereen gefinished was (ook die gene die nog geen 10k in hun benen hadden) was het tijd voor het laatste etentje en het eindfeest wat tot in de late uurtjes doorging en waar je aan kon merken dat de dag erna geen sport op het programma stond.


Tijdens deze avond komt echt als beste naar voren wat zo’n weekend met je doet. Zaten we de eerste dag nog onwennig als vreemden samen tijdens het welkom. Zoveel te meer was het echt een team waar je van kunt zeggen dat je er een paar fijne nieuwe vrienden bij hebt gekregen. Een week na de Bootcamp ben ik begonnen met de training en merk ik dat iedereen elkaar op de hoogte houdt van alles waar we mee bezig zijn en kijk ik er erg naar uit om deze mensen weer te zien in Lanzarote om daar als team aan de start te verschijnen!!!

Johnny, Hardware Engineer
Ambassadeur Win4Youth Nederland 2018!

Chat met ons
Chat met ons
Questions, doubts, issues? We're here to help you!
Verbinden...
None of our operators are available at the moment. Please, try again later.
Our operators are busy. Please try again later
:
:
:
Wat is uw vraag. Vertel het ons.
:
:
De chat is beeindigd.
Was dit gesprek nuttig? Beoordeel deze chat sessie
Goed Slecht